Hva er en verdsettelse?

Målet med en verdsettelse er å beregne en rettferdig markedsverdi for bedriften.

Uavhengig verdsettelse som tar hensyn til fremtidig potensial

Vår tilnærming skiller seg fra tradisjonelle, maskinbaserte verdsettelser og de utført av revisorer eller advokater ved at vi, som en uavhengig aktør, ikke bare analyserer historiske tall, men også vurderer bedriftens fremtidige potensial. Vi forstår at verdien av en bedrift ikke bare ligger i dens nåværende finansielle situasjon, men også i dens evne til å vokse og utvikle seg over tid.

Med 35 års erfaring i bransjen tilbyr vi en verdsettelse av høy faglig kvalitet. Vår ekspertise og uavhengighet sikrer en evaluering som tar høyde for alle aspekter ved din bedrift, fra de solide fundamentene til de lovende mulighetene som ligger foran.

Uavhengig og objektiv

Uavhengig verdsettelse sikrer høy faglig kvalitet.

Tilpasset ditt formål

Modulbaserte rapporter gir rom for tilpasning.

Lang erfaring

Over 35 års erfaring med verdsettelser.

Hva er din bedrift verdt?

En verdivurdering hjelper deg med å ta informerte beslutninger, enten det er for vekst og verdiskaping, generasjonsskifte eller kjøp og salg.

Ofte stilte spørsmål

Hvilke metoder bruker dere?

Vi tilpasser våre metoder basert på hvert enkelt behov for å sikre den mest nøyaktige verdsettelsen.

Hva koster det?

Våre priser varierer avhengig av behov og valgte moduler, fra grunnleggende til svært avanserte løsninger. Vi tilbyr skreddersydde pakker som reflekterer omfanget av tjenestene, slik at du betaler for det du trenger.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden er 10 virkedager etter at vi har mottatt all nødvendig dokumentasjon. Vi streber alltid etter å levere presise og pålitelige verdivurderinger innenfor denne tidsrammen.

Hva med revisor/advokat?

Våre verdivurderinger skiller seg fra de som utføres av revisorer, advokater og maskingenererte verdsettelser ved at vi tar hensyn til både nåværende verdi og fremtidig potensial. Dette gir en mer helhetlig vurdering av verdien på ditt prosjekt eller selskap.