Om oss

Verdsette.no er en tjeneste levert av NGH AS, org. nr. 993 447 080.

35 års erfaring til din fordel.

Vår filosofi er grunnlagt på integritet, uavhengighet og en fremtidsrettet tilnærming til verdsettelse. Vi tror på å se utover de umiddelbare tallene for å forstå hva som virkelig driver verdien av en bedrift. Dette innebærer en grundig analyse av ikke bare de finansielle aspektene, men også selskapets markedsposisjon, konkurransefortrinn, og potensialet for vekst og utvikling.

Hos Verdsette.no kombinerer vi vår rike erfaring med moderne analyseteknikker for å tilby tjenester av høyeste kvalitet.

+47 482 111 44

post@verdsette.no

C. Sundts gate 55

Hva er din bedrift verdt?

En verdivurdering hjelper deg med å ta informerte beslutninger, enten det er for vekst og verdiskaping, generasjonsskifte eller kjøp og salg.

Ofte stilte spørsmål

Hvilke metoder bruker dere?

Vi tilpasser våre metoder basert på hvert enkelt behov for å sikre den mest nøyaktige verdsettelsen.

Hva koster det?

Våre priser varierer avhengig av behov og valgte moduler, fra grunnleggende til svært avanserte løsninger. Vi tilbyr skreddersydde pakker som reflekterer omfanget av tjenestene, slik at du betaler for det du trenger.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden er 10 virkedager etter at vi har mottatt all nødvendig dokumentasjon. Vi streber alltid etter å levere presise og pålitelige verdivurderinger innenfor denne tidsrammen.

Hva med revisor/advokat?

Våre verdivurderinger skiller seg fra de som utføres av revisorer, advokater og maskingenererte verdsettelser ved at vi tar hensyn til både nåværende verdi og fremtidig potensial. Dette gir en mer helhetlig vurdering av verdien på ditt prosjekt eller selskap.